ICT-opleidingen

Breed opleidingenaanbod

Zoekt u naar een passende opleiding ICT dan helpen wij u graag en kunt u voor een breed aanbod bij ons terecht.

Voor het behalen van erkende diploma's in de ICT zijn verschillende trajecten beschikbaar, waaronder Tracks (I-Tracks), opleidingen op het gebied van Informatiebeveiling, ASL, BiSL en ITIL. Daarnaast kunt u bij VGM de 'klassieke' trajecten voor AMBI en PDI en maatwerkvarianten daarop doorlopen. Dat geldt ook voor opleidingen op de gebieden Informatiemanagement, Proces- en Projectmanagement en Informatiearchitectuur.

'Hands-on'-ervaring wordt geleerd in applicatiecursussen zoals MS-Office (Word, Excel, Access en Powerpoint) en diverse cursussen in systeem- en netwerkbeheer.

Naast genoemde opleidingen komen in de bedrijfsopleidingen van VGM effectief leren werken met bijvoorbeeld programmeertalen of het leren hanteren van methoden en technieken voor systeemontwikkeling aan bod.

Voor het optimaliseren van het raakvlak tussen automatisering en organisatie geeft VGM cursussen en workshops waarin presentatietechnieken en communicatievaardigheden centraal staan.

Studieadvies

VGM geeft naast bedrijfsopleidingen (in-company) ook opleidingen voor individuele deelname. Over de specifieke aspecten van beide vormen van opleidingen treft u informatie aan op deze website.

U kunt contact opnemen met een van de studieadviseurs van VGM om op uw eigen situatie toegesneden studieadvies te ontvangen. Deze adviezen zijn geheel vrijblijvend. We kunnen u ook verdere informatie toezenden. Vraag een studiebrochure aan.

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Copyright 2014 VGM BV Soest (NL) | telefoon (035) 602 53 91 | e-mail info@vgm-opleidingen.com