Projectmanagement

VGM heeft diverse trainingen op het gebied van projectmanagement en procesmanagement ontwikkeld en gegeven.

Projectmatig werken is niet voorbehouden aan de sector ICT. Wel wordt deze manier van werken veel toegepast binnen vernieuwingen in de informatie voorziening van organisaties. Door onze ervaring met projecten en het ontwikkelen van ICT-opleidingen kunnen we beide vormen en combinaties daarvan aanbieden. Projectmanagement in algemene vorm geschikt voor alle typen projecten, projectmanagement in de ict en als verbijzondering de opleiding ict projectmanagement die in een specifieke methodiek overbrengt.

Hierbij staat maatwerk voor de betreffende klant centraal. Als binnen uw onderneming medewerkers getraind dienen te worden in specifieke vaardigheden van projectmanagement, kunt u hiervoor contact opnemen met een van de opleidingsadviseurs van VGM om vrijblijvend een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, waarin alle wensen met betrekking tot opleiding projectmanagement kaart kunnen worden gebracht.

Opleidingen projectmanagement en procesmanagement

VGM biedt een aantal opleidingen op deze gebieden:

In de I-Track ITPMA komt aan bod het voorbereiden van een project, de inrichting ervan, het beheersen van projecten, omgaan met de projectomgeving en het afsluiten van een project. Deze opleiding richt zich op professionals die regelmatig met IT-projecten te maken krijgen en een sturende of leidende rol spelen bij het voorbereiden, inrichten en beheersen van dergelijke projecten.

In de opleiding Procesmanagement wordt op praktische wijze invulling gegeven aan procesmanagement. Aan bod komen procesarchitectuur, procesontwerpmethode, procesbeheersing en invoer van procesmanagement.

De cursus PM-IT is in de eerste plaats bedoeld voor (ervaren) projectleiders die ervaring hebben met het projecten en voor degenen die meer inzicht willen hebben in het managen van meer complexe IT-projecten. Voor aankomende projectleiders en voor iedereen die direct bij projecten betrokken is, adviseert VGM eerst de meer inleidende cursus Projectgericht werken (PGW) te volgen.

Voor meer informatie: vraag de studiebrochure Projectmanagement of Procesmanagement aan.

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Copyright 2014 VGM BV Soest (NL) | telefoon (035) 602 53 91 | e-mail info@vgm-opleidingen.com