Studiebrochure aanvragen

Studiebrochure ICT-opleiding

VGM heeft voor diverse groepen opleidingen studiebrochures ter beschikking voor de opleidingen die worden gegeven voor individuele deelname. Deze studiebrochures voor individuele deelname worden u op verzoek vrijblijvend en per e-mail toegezonden.

In deze gidsen treft u actuele informatie aan over zaken als prijzen, locaties enzovoort. Tevens treft u een cursusovereenkomst aan die u voor deelname aan een opleiding dient in te vullen en op te sturen aan VGM. De cursusvoorwaarden van VGM staan op de achterzijde van deze overeenkomst afgedrukt.

Studieadvies

U kunt door het invullen en verzenden van nevenstaande vragen een dergelijke gids aanvragen. Als het nog niet precies duidelijk is waar uw opleidingsbehoefte naar uitgaat, raden wij u aan eerst telefonisch contact op te nemen met een van onze studieadviseurs. Zij kunnen u geheel vrijblijvend en kosteloos een studieadvies geven en desgewenst aansluitend de gewenste studiebrochure toesturen.

ICT-opleiding in-company

Gaat uw belangstelling niet uit naar cursussen met individuele deelname, maar naar in-company bedrijfsopleidingen, neem dan met ons contact op.

Stuur mij de studiebrochure voor individuele deelname.

Tracks

Information Security (Informatiebeveiliging)

PDI

I-Tracks

AMBI

Informatiemanagement

Projectmanagement

Procesmanagement

Informatiearchitectuur

ICT-management

ITIL

RUP

CMM/CMMI

Applicatiecursussen

Communicatievaardighedende heer mevrouw

voorletters en achternaam

straat en huisnummer

postcode en woonplaats

telefoon werk

telefoon privé

mobiel

e-mailadres

vragen en opmerkingen

Controlevraag ivm spambots: hoeveel is 2+2?

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Copyright 2014 VGM BV Soest (NL) | telefoon (035) 602 53 91 | e-mail info@vgm-opleidingen.com