Gegevens over VGM B.V.

Contactgegevens

Correspondentieadres: VGM B.V., Turfstreek 215, 3766 HW  Soest

Telefoon: (035) 602 53 91
Fax: (035) 602 64 17

Website: www.vgm-opleidingen.com
E-mail: info@vgm-opleidingen.com

Bedrijfsfilosofie

Uitgangspunt in het beleid van VGM is kwaliteit en effectiviteit in het complete aanbod van dienstverlening. Wij concretiseren dit credo op diverse manieren. Enkele voorbeelden:

  • VGM maakt duidelijke vrijblijvende offertes waarin operationele en financiële zaken helder zijn verwoord
  • de mensen die VGM inzet zijn specialist op hun terrein, ze hebben een brede ervaring en bovenal de vereiste goede instelling voor de job
  • VGM werkt klantgericht: onze klanten krijgen wat ze echt willen

Inherent aan onze kwaliteitsgaranties is het leveren van maatwerk. Ervaring leert dat de wensen van de klanten zo divers zijn, dat levering van standaardproducten alleen op korte termijn aan verwachtingen kan voldoen. VGM richt zich daarom voortdurend op het signaleren en realiseren van de specifieke en aan verandering onderhevige behoeften van onze klanten.

Mede door de interne organisatie van VGM is het mogelijk de producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden. VGM maakt geen reclame, behalve publicaties die louter informatief zijn bedoeld zoals deze website. Hiervoor zijn twee duidelijke redenen. Reclame is duur. Dat betekent dat de klant uiteindelijk niet alleen voor het gewenste product betaalt, maar ook voor alle reclame. Daarnaast is er in feite maar één vorm van reclame die echt werkt: mond-tot-mondreclame. En die maken wij niet zelf.

VGM Business Partners

VGM werkt in zijn opleidingsactiviteiten en bij het uitvoeren van projecten samen met partners die een specifieke expertise bieden.

Architectuur Bedrijfsproces en Informatiekunde Opleiding
Wij richten ons op alle architectuuronderdelen die een organisatie moet inrichten om haar strategische doelstellingen door informatievoorziening te ondersteunen. ABIO biedt opleidingen; van de expert tot de leek, vanuit een open benadering of vanuit een methode (eigen methode of TOGAF), individueel, op afstand of in groepsverband. Wij bieden assessments aan ten behoeve van (toekomstige) architecten, in de samenstelling van architectuurteams of ter invulling van vacatures.

Accredon voor effectiviteit en transparantie in het onderwijs
Accredon treedt op als partner van onderwijsinstellingen (Mbo, Hbo en WO) op het vlak van sturing, organisatie en implementatie. De zorg en belangstelling van Accredon voor de kwalitatieve aspecten van onderwijs- en examenprocessen zijn leidraad. Tot de core business van Accredon behoren governance, bedrijfsvoering (waaronder geautomatiseerde systemen voor planning en registratie), onderwijsvernieuwing, regelgeving, externe verantwoording en kwaliteitszorg.

Empulsys
De doelstelling van Empulsys is bedrijven, organisaties en projectteams in staat te stellen om op eigen kracht succesvol te zijn met softwareontwikkeling. De dienstverlening bestrijkt de aandachtsgebieden organisatie-ontwikkeling, educatie, projectteambegeleiding en professioneel gebruik van ontwikkeltools.

Ten slotte...

In een persoonlijk gesprek verstrekken wij graag alle gewenste informatie. U kunt ons bellen tijdens kantooruren voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Ik hoop dat VGM ook voor uw bedrijf een kwalitatief hoogwaardige en effectieve ondersteuning kan bieden!

drs. Niek van Ginkel
directeur VGM B.V.

Deze site informeert over het producten- en dienstenaanbod van VGM. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Copyright 2014 VGM BV Soest (NL) | telefoon (035) 602 53 91 | e-mail info@vgm-opleidingen.com